VA ŽIVILSKA TEHNOLOGIJA

VA, ŽIVILSKA TEHNOLOGIJA d.o.o.

VA, ŽIVILSKA TEHNOLOGIJA d.o.o. smo družinsko podjetje, ki se predstavljamo z bogatimi izkušnjami in ciljem pomagati pridelovalcem vina k čim višji kakovosti in ohranitvi prirodnosti vina.

Od samega začetka smo kot prvi imeli veliko in pomembno vlogo pri razvoju in oblikovanju dejavnosti na področju enologije in ponudbi enoloških sredstev.
Že več kot tri desetletja oskrbujemo vinarje in vinogradnike s široko paleto enoloških sredstev in filtrirnih sredstev vodilnih svetovno priznanih proizvajalcev.

V podjetju si prizadevamo individualno obravnavati stranke, saj se zavedamo, da ima prav vsak vinar svoje potrebe in zahteve za prilagajanje novim zahtevam na trgu, za pridelavo želenega stila vina.

Osredotočamo se na sodobne tehnologije v celotnem procesu pridelave vina od vinograda do stekleničenja. Zavedamo se tudi pomembnosti vinogradniške smeri in uvajamo nove proizvode Blue vite na tem področju.

Povezujemo se z različnimi dogodki, sejmi, festivali vin in vključujemo predavanja o uporabi enoloških sredstev in drugimi enološkimi nasveti na različnih lokacijah v Sloveniji in tujini.

Stopite v stik z nami in zahtevajte informacije brez kakršnekoli obveze. Tu smo, da vam svetujemo katera rešitev najbolj ustreza vašim potrebam.